БХРА връчи грамота по повод 15-та годишнина на АСЕТИ и плакет за изключителен принос и по повод юбилея на председателя на организацията Иван Иванов

Dec 16 2021

БХРА връчи грамота по повод 15-та годишнина на АСЕТИ и плакет за изключителен принос и по повод юбилея на председателя на организацията Иван Иванов

Зам.-председателите на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРАБранимир Миланов и Атанас Димитров връчиха грамота по повод 15 години от основаването й на Асоциацията на специализираните експерти в туристическата индустрия (АСЕТИ). Грамотата получи председателят на АСЕТИ Иван Иванов, който бе награден и с плакет от БХРА за изключителен принос в туризма и по повод 80-годишния му юбилей. 

 

Иван Иванов е един от доайените и пионерите в развитието на българския туризъм с богат опит на различни управленско-административни и изпълнителски равнища. Работи и като хоноруван лектор и преподавател в  учебни заведения и курсове за професионално обучение  по предприемачество, мениджмънт и обслужване в ресторантьорството, хотелиерството,кетъринговата дейност, барманското изкуство и туристическия бизнес. Автор е на учебни материали и наръчници за обучение на кадри в сферата на туризма. Консултант-експерт е по въпросите на управление на туристическата база и качеството на туристическия продукт, нормативната уредба в туристическата дейност, категоризацията на заведенията за хранене и развлечение и на местата за настаняване.

В АСЕТИ членуват изявени високо квалифицирани професионалисти с дългогодишен стаж и богат опит в различни направления от туристическия бизнес, за които туризмът е всекидневие и житейско призвание, доказали с делата си практически и теоретично своята експертност.

Основна цел на АСЕТИ е да подпомага чрез механизмите на публично-частното партньорство провеждането и реализацията на държавната политика за устойчивото развитие на висококачествен и ефективен национален туристически бизнес, използвайки по-ефективно специализираните познания и възможности на своите членове. 

Желаем на колегите още дълги години ползотворна работа!