НИКМИ АД с приз за най-добри практики при организацията и управлението на хотелска сигурност за 2021 г.

nikmi
Dec 16 2021

НИКМИ АД с приз за най-добри практики при организацията и управлението на хотелска сигурност за 2021 г.

Компанията НИКМИ АД получи приза за най-добри практики при организацията и управлението на хотелска сигурност за 2021 г. в Годишните награди на БХРА. НИКМИ АД е дружество с дългогодишен опит в строителството. Основано е през 1990 г. Дружеството е сертифицирано от Камарата на строителите в България за следните дейности: Строежи от високо строителство от втора до пета категория, с прилежащата им инфраструктура, електронни мрежи и съоръжения, Строежи от транспортната инфраструктура от трета и четвърта категория, Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническо строителство и опазване на околната среда – от втора и трета категория.

В НИКМИ АД работят по трудов договор средногодишно между 800 и 1000 души. Основния предмет на дейност на компанията е проектиране и изграждане на жилищни и обществени сгради заедно с прилежащата им инфраструктура. Средногодишно дружеството проектира и изгражда над 10 000 кв.м.

В портфолиото на НИКМИ АД са и два от най-знаковите хотели на София.

Гранд хотел Милениум София

Уникалният за страната Гранд Хотел Милениум София е най-новият 5-звезден конферентен и лайфстайл хотел в София. Разположен в най-високата сграда в центъра на столицата от него се разкриват уникални гледки над града и планината Витоша. Хотелът разполага с ултрамодерен конферентен център с 14 многофункционални зали и 400 просторни, светли и изящно обзаведени стаи и апартаменти. Хотелът ще предлага общо 10 заведения, които са необикновени със своето местоположение, изглед, интериор и кулинарни преживявания. Тези, с които стартира бързо придобиха популярност и се превърнаха в знакови за града. На разположение е и Millennium Spa & Wellness center, който посреща своите гости в своеобразен оазис от дневна светлина, предлагащ изключителни условия за релакс в градска среда.

Гранд Хотел София

Гранд Хотел София е един от престижните хотели в София. Неговите бизнес гости имат преимуществото да са в непосредствена близост до основните административни, финансови и търговски институции. Любителите на изкуството и гурме ценителите могат да се насладят на художествената галерия на хотела и на изисканата кухня на ресторанта. Със своето централно местоположение и  удобства и най-вече с отдаден на гостите екип, Гранд Хотел София предлага едно неповторимо преживяване. Дълъг е списъкът със знаменитости, които са избрали хотела за своето пребиваване в България.