Парк и СПА хотел Марково е най-добрият четиризвезден СПА хотел за семейна почивка на 2023г.

Dec 01 2023

Парк и СПА хотел Марково е най-добрият четиризвезден СПА хотел за семейна почивка на 2023г.

Парк и СПА Хотел Марково е четиризвезден хотел, разположен до град Пловдив в подножието на Родопа планина. Комплексът разполага със 110 помещения, конферентни зали и собствен СПА център с външен басейн, външно джакузи и 4 вътрешни басейна. Ресторант „Belle Vue/Бел Вю“ смайва всеки гост с невероятната панорамна гледка към град Пловдив и ястия от интернационалната кухня, приготвени с подбрани висококачествени продукти. В зала „Bella Donna/ Бела Дона“ се провеждат най-запомнящите се събития, а в зала „Piccolino/Пиколино“ – най- веселите детски рождени дни. Парк и СПА Хотел Марково осигурява на своите гости целодневен детски кът с аниматори, зала за игри, два тенис корта и мини голф.

Ръководството на Парк и СПА Хотел Марково инвестира в надграждане на своята материална база – през 2019 г. комплексът изгради нов детски парк с въжена площадка – „Въжеландия“, футболно игрище, алеи за велосипеди и ротонда за тържества, която за момента е единствената в града. През март 2020 г. стартира и разширението на СПА центъра с още два вътрешни басейна с детски атракциони за най-малките гости, както и изграждане на второ футболно игрище с реални размери и естествена трева.

В Парк и СПА Хотел Марково са назначени 140 души. Политика на комплекса по време на работният процес е опазването на околната среда, като ежегодно се предават всички пластмасови капачки на благотворителната организация „Капачки за бъдеще“. Обектът е регистриран от Министерството на околната среда и водите за разделно хвърляне на всички видове отпадъци и има сключени съответните договори с лицензирани фирми за извозването им.