Дипломат Плаза хотел и резорт в Луковит е най-добрият четиризвезден арт и уелнес хотел на 2023г.

diplomat-plaza-hotel-resort
Dec 01 2023

Дипломат Плаза хотел и резорт в Луковит е най-добрият четиризвезден арт и уелнес хотел на 2023г.

Diplomat Plaza Hotel & Resort се намира в уелнес дестинация Луковит, само на 1 час път от София. Концепцията на стаите в хотел Дипломат Плаза се базира на артистични интериорни решения и въображение, индивидуално представени във всяко едно помещение. С многообещаващи имена на всяка от тематичните и модерно обзаведени стаи като “Арт найт”, „“Калиномания”, “Кайро”, Ставри Калинов създаде пространства с дълбока емоционална сложност и артистично излъчване. Те могат да отведат гостите до всяко кътче на света – от стая “Хонг Конг”, през стаите “Париж”, “Дубай”.

diplomat-plaza-hotel-resort

Част от стаите са проектирани по един артистичен и уникален начин, вдъхновени от фундаменталните сили на твореца Ставри Калинов, който вече не е сред нас, но остави частица от себе си, за нас и за Вас – нашите специални гости. Постоянната галерия в комплекса и творбите на неповторимия скулптор и художник, създават неповторима и оживяваща арт обстановка. Калинов искаше да ни „отвори очите“ за нещо отвъд реалността, а това може да се случи и на вас докато сте в хотел Дипломат Плаза.

Хотелът разполага с 6 различни заведения за хранене и специални тематични събития, които ще ви пленят с невероятна атмосфера, вкусни ястия и търсен уют. Center Health &Beauty, в който се развиват 4 – те направления Spa, Wellness, Anti-aging и Beauty.

Заобиколени сте от спиращи дъха гледки и забележителности до които екипът ни от професионални гидове може да ви отведе. В непосредствена близост до нас може да се докоснете до Пещера Проходна, скални образувания Струпаница и Провъртеника, геопарк Искър – Панега и Златния парк. Анимационните програми на открито, тиймбилдинг, пикник, чеверме и семейни забавления сред природата са неизменна част от уелнес програмите ни.

Приветстваме всички свои специални гости с радост и с обещанието за едно вълнуващо и уникално арт и уелнес изживяване!