Кашмир СПА хотел, Велинград е с най-добра концепция за СПА хотел на 2023 г.

Nov 30 2023

Кашмир СПА хотел, Велинград е с най-добра концепция за СПА хотел на 2023 г.

Концепцията на Kashmir Wellness&Spa Hotel e доста всеобхватна и насочена към новото, красивото, модерното, което обаче носи в себе си духа на земята, на гората, на корените и началото ни! Петте елемента са част от тази теория, намерила изключително добър прочит при нас. Земя, вода, въздух, огън и душа – символите на живота, на света, на самите нас. Земя – не е избрана случайно, точно тук в „Центъра на света“, където се срещат 24-ти меридиан и 42-ри паралел, изградихме нашето ново, старо място. Въздух – в прегръдките на вечнозелените, вековни, борови гори, си взима дъх живота. Вода – векове наред сме лекували телата и душите си с нея, а при нас тя е в изобилие и предлага щедро своята лечебна сила. Огън – безценния дар на един от най-огряните от слънце градове в България – Велинград, ни позволява да се наслаждаваме на тази сила и топлина. Душа – частицата, която дадохме от себе си – за Вас – всички наши гости – за да съберем в съвършенна хармония всички елементи. Само така можем да изградим пътя между човек и природа.

Kashmir Wellness&SPA Hotel Adults Only, загатва дискретно с името си, към какво сме се насочили. Tрадиционните SPA§Wellness процедури и съоръжения са силно застъпени и в изобилие – сауна парк с девет различни вида съоръжения, джакузита, просторна и нестандартно решена Relax zona, четири басейна, два от които полуолимписйки, външни „топила“- изцяло захранени с топла минерална вода.

Kashmir се гордее с един от малкото извори в България съдържащ радон в полезно количество в състава си, което позволява да се насочим към една по-различна сфера – а именно борбата със стерилитет. Тепърва предстоят много програми и пакети в тази посока. Отделили сме специално внимание на естетиката, диагностики и терапия в естетическа дерматология, инфузии, хранителни режими, пакетни предложения за детокс и много други. Не на последно място при нас може да намерите една от малкото флотационни капсули в България – гаранция за пълен релакс. Изцяло комплиметно за нашите гости предлагаме походи в прекрасната борова гора, с която сме заобиколени, както и часове по йога и пилатес.