Хотел Еко Терма Вилидж, Кранево е най-добрият петзвезден морски СПА хотел със спортни съоръжения на 2023 г.

Nov 30 2023

Хотел Еко Терма Вилидж, Кранево е най-добрият петзвезден морски СПА хотел със спортни съоръжения на 2023 г.

Петзвезден хотел ЕКО Терма Вилидж е част от комплекс Терма Вилидж намиращ се на брега на морето в курортно село Кранево. Обектът е с общ размер на инвестицията над 50 млн. лева и осигурява над 150 работни места.

Комплексът спазва високия стандарт на екологични норми, като плажът прилежащ към комплекса притежава престижния знак за чистота и безопасност на ивиците и водата “Син флаг”. Комплексът участва в проект „Солидарност“ реализиран по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” в подкрепа на разселени лица от Украйна.

Най-голямата гордост на комплекс Терма Вилидж е ледената пързалка “Black Sea Ice Arena”. Покритието на пързалката е с естествен лед, който е предназначен за професионални тренировки и турнири по зимни спортове. Освен това комплексът разполага със спортна база, на която може да се практикува около 30 вида спортове и дава прекрасна възможност за развитие на българските спортни федерации. През 2019 година комплексът е бил домакин на Европейското първенство по плажен тенис.