Гласувайте за Пловдив за най-добра туристическа дестинация в Европа за 2022 г.

plovdiv
Feb 07 2022

Гласувайте за Пловдив за най-добра туристическа дестинация в Европа за 2022 г.

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и Сдружение на ресторантьорите и хотелиерите “Тракия” –  Пловдив, което е една от 36-те регионалните структури на националната организация, призовават своите членове, приятели, гости и всички българи да подкрепят номинацията на Пловдив за най-добра туристическа дестинация в Европа за 2022 г. Можте да направите това до 10 февруари на следния линк – Гласувайте за Пловдив.

plovdivВ тези трудни времена това е още един шанс за българския туризъм, заяви Еньо Енев – председател на Сдружение на ресторантьорите и хотелиерите “Тракия” –  Пловдив и зам.- председател на УС на БХРА.

plovdivЕдин от най-старите градове на Стария континент и в света – Пловдив се състезава с други предпочитани за туризъм градове в Европа като Рим, Виена, Атина, Любляна, Истанбул. „Да подкрепим единствената българска номинация, защото Пловдив представя България и България представя Пловдив! Гласувайте и споделете! Знаем, че ЗАЕДНО можем да спечелим!“, призовават от БХРА и община Пловдив.