Новото бъдеще на хорека сектора – СИХРЕ 2020

Jan 27 2020

Новото бъдеще на хорека сектора – СИХРЕ 2020

Единствено смартфон е нужен за управляване на устройствата в хотела и ресторанта,  уредите и процедурите за СПА и фитнес.

Такъв е съвременният хорека сектор.

Международният формат СИХРЕ 2020 от 28 до 31-и януари в Интер Експо Център ще даде възможност на компаниите в ресторантьорския, хотелиерския, туристическия и СПА бизнеси да се срещнат с партньори и клиенти.

На площ от 10 000 кв.м. ще се представят 130 директни изложители и 280 бранда от над 19 държави, сред които Италия, Германия, Испания, Нидерландия, Гърция, Турция, Словения, Румъния, САЩ, Полша, Норвегия, Великобритания, Швейцария, Чехия, Словакия, Австрия, Япония, Швеция, Китай.

Компаниите ще представят и иновативни софтуерни продукти.

Приложението MyMenu, разработено от UnrealSoft  за мобилни устройства  е  едно от решенията на СИХРЕ 2020.

Само няколко клика са нужни, за да се намали до минимум времето, в което клиентът трябва да почака за взимане на поръчката. Основна роля за успеха на всяко заведение е да се вземе бързо поръчката на клиента и да се изпълни качествено. Апликацията MyMenu, представена от UnrealSoft премахва необходимостта клиентът да привлича вниманието на сервитьора. Как работи?

Потребителят сканира баркод от масата и сваля приложението. Менюто на заведението се зарежда автоматично и посетителят се запознава с различна информация за ястията. Вниманието на персонала се привлича само с един клик върху бутона „Повикай сервитьора“.

Сред богатата съпътстваща програма на изложението е и GastronomiX 2020, на което ще се съберат именити шеф-готвачи, както и най-престижното състезание за млади готвачи Bocuse d’Or.

Известни лектори от различни направления ще вземат участие и в двата семинара „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори“ и „Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?“.