Дядо Коледа и Снежанка ще пътуват с теснолинейката на 14 декември

Dec 06 2019

Дядо Коледа и Снежанка ще пътуват с теснолинейката на 14 декември

За поредна година, в навечерието на Рождество Христово и Нова Година Гражданско сдружение „За теснолинейката” кани малки и големи да се потопят в магията на Малкото влакче, пъплещо през три планини, две котловини, шест реки, седем градчета, множество села, тунели и мостове!

Да изпратим заедно старата 2019 година по една от най-романтичните и красиви жп линии в България и света като си подарим това вълшебно пътуване само за 6,50 лв. в посока.

Празничното приключение ще започне по традиция от гара Септември на 14.12.2019 г. в 08:45 ч. и ще продължи през целия ден на борда на влак „Родопи” – до крайната гара Добринище и обратно.  По време на пътуването нашите гости ще се срещнат с любимите Дядо Коледа и Снежанка. За малчуганите сме подготвили много подаръци и изненади, така че не се колебайте и ги доведете.

Уютните и топли вагончета, горещата пара и зимната гледка наоколо ще направят пътуването наистина приказно за децата и за вас – техните родители. Не се колебайте и си подарете това незабравимо пътешествие във времето в съботния 14-ти декември.

Малчуганите до 7-годишна възраст пътуват безплатно. За влак „Родопи” има връзка от и за гарите София, Пловдив и Пазарджик – сутринта и обратно вечерта. Може да се качите на влак от София, Пловдив, Пазарджик или от началната гара за теснолинейката – Септември. Може да пътувате до определена точка по маршрута или през целия ден до Пирин и обратно.

Влак “Родопи” – в 8:45 от Септември, е редовен и за него се продават билети от всички каси в страната!

Повече информация за разписанието и цените може да видите на www.razpisanie.bdz.bg