Специално предложение от Magniflex за Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите

Jun 05 2019

Специално предложение от Magniflex за Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите

Историята на компанията започва в малка работилница в Прато, Италия, където Джулиано Магни произвежда първия си матрак с изключителна страст и прецизност към качество и детайл, ценности, които компанията съхранява и до днес.

Вече повече от 50 години, Magniflex е водещ производител на матраци в Европа и продължава да следва този подход, ревниво пазен като ценна реликва.

Днес, мечтата на Джулиано Магни вече е реалност – компанията присъства в над 96 страни по целия свят, с 9 шоурума във Флоренция, Милано, Ню Йорк, Токио, Кипър, Сингапур, Дубай, Прага и Киев и доставя качествен сън на над 35 млн. доволни клиенти, предоставяйки им модели матраци и решения, удовлетворяващи индивидуалните нужди за комфорт и релакс.

Повече от половин век  компанията не спира да инвестира в иновации, дизайн, нови проучвания, нови и по-качествени материали, създавайки висок клас продукти и аксесоари за сън.

Успешното партньорство между „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“ и Magniflex  се потвърждава и от специалното предложение, което фирмата отправя към хотелиерите.