Цирк „АРЛЕКИНО“ идва с 40 животни във Велинград

Jun 05 2019

Цирк „АРЛЕКИНО“ идва с 40 животни във Велинград

От днес до 9 юни цирк „Арлекино“ ще радва малките гости и жители на Велинград.

Той е разположен до градския стадион. В делничните дни представленията ще започват от 19.00 ч., а в събота и неделя от 17.00 ч. Билети ще можете да си купите на касата пред цирка.

Програмата ще открият понито Бони и веселите кучета на мис Сара от Англия. Мис Тифани ще  представи една нежна и красива игра с гълъби. Цирк „Арлекино“ представя и единствената дресура на малките носати мечета – Тими, Магнум и Козмо.

Публиката ще се запознае и с уникалният кон Гарфилд, който може да събира, изважда, умножава и дели, а децата ще имат възможност да се включат в някои от скечовете.

Огнено шоу, фокуси, акробатични номера и много забавления с клоуните Зак и Оли очакват малки и големи. Децата ще видят  изпълненията на ламата Пепи, лисицата Бандит, игуаната Кира, виетнамското мини прасе Чочи, бебето кенгуру Джоуи, бодливото свинче Спайки, патиците Дейзи, Попи, Руфъс, Стан и Джон, Принцесата на цирка – Нора, африканският воден бивол и 4-метровия тигров питон Спейс.

В 15 минутният антракт малчуганите ще могат да пояздят понито Бори и да си направят снимка с него, а в бюфета на цирка ще могат да си похапнат пуканки, захарен памук и други лакомства.