„Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи" е организация-партньор на Хотелския форум 2019

May 21 2019

„Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи” е организация-партньор на Хотелския форум 2019

Над 400 хотелиери, инвеститори и експерти се събират на 29 и 30 май в НДК за Хотелския форум – най-авторитетната международна конференция за инвестиции и управление на хотели у нас.

Повечето от делегатите са инвеститори и професионалисти, които вземат решенията в хотелите – изпълнителни директори, генерални мениджъри, комплексни управители, както и собственици, ангажирани с мениджмънта.

Ще се включат също архитекти и дизайнери, строителни компании, официални лица и др. Стотици професионалисти ще посетят една от най-големите туристически конференции в Източна Европа, за да научат, какви са последните тенденции в инвестициите и управлението на хотели, да обсъдят как се развиват хотелските технологии, да създадат нови делови контакти и да се мотивират за по-успешно развитие в тази област.

Във Форума се включват над 40 водещи чуждестранни и български експерти, инвеститори и директори в хотелски групи и технологични компании, сред които двама професори от най-престижния университет в тази област света – Ecole hôtelière de Lausanne в Швейцария.

Информативната и образователна програма на Форума покрива широк кръг от теми, които вълнуват професионалистите в тази сфера – например, какви инвестиции предстои да бъдат направени в хотели у нас, какви са тенденциите в интериорния дизайн на хотела, кои технологии, компании и решения променят индустрията, какви са предизвикателствата и възможностите при управлението на хотела и много други.

Управители и собственици на хотели-членове на СХР “Велинград и Западни Родопи” могат да се регистрират безплатно, като се свържат с организаторите на телефони 0886 548853 и 0889 203 606 или имейл office@htif.eu

Други членове на сдружението, които желаят да се регистрират като делегати или да се включат с разширено фирмено представяне ползват 10% отстъпка от всички цени за регистрация и представяне.

Линк към актуалната програма на Форума: https://horeweek.com/samo-8-dni-do-htif-2019/
Част от потвърдилите лектори: https://htif.eu/speakers