Велинград стъпва на туристическия пазар в Арабските емирства

Apr 18 2019

Велинград стъпва на туристическия пазар в Арабските емирства

След двустранни преговори преди броени дни Туристическа агенция „Булрайзен“ – Велинград подписа договор за двустранно партньорство с една от най-влиятелните туристически корпорации в Абу Даби ОАЕ – Trust Travel & Tourism LLC Abu Dhabi, която е част от Trust Group.

Компанията е лидер не само в туристическите услуги, но и в развитието и управление на дестинации. Trust Travel & Tourism LLC Abu Dhabi е главен организационен партньор и спонсор на Формула 1 в Абу Даби и Купата на Емира по Поло.

Партньорите изразиха изключителното си задоволство от възможността още от месец април да включат СПА и балнео почивки в дестинация Велинград в своите реклами и предложения към клиентите си, както в ОАЕ, така и в Средния изток, където корпорацията има над 35 офиса.

От своя страна „Булрайзен“ ще бъде първата туристическа агенция във Велинград и Западни Родопи, която ще има възможност да предлага атрактивни екскурзии в Обединените арабски емирства на най-изгодни цени и ексклузивни условия за посещение на Формула 1 и други значими събития в ОАЕ.