Apr 01 2017

Goto Jewellery and Diamonds

Споразумение с верига магазини за бижута Goto Jewellery and Diamonds

  • Отстъпка от 10% / десет процента / за продукти на редовна цена в търговски обекти Goto Jewellery and Diamonds и Goto Gold & Silver

https://www.gotodiamond.it/

 

Goto Jewellery and Diamonds е ювелирен бранд със собствено бижутерийно ателие. Нашите дизайнери създават специални аксесоари и бижута за едни от най-популярните личности в страната. По-голяма част от колекциите ни са изработени от злато с диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Goto Jewellery and Diamonds разполага с най-богатата сватбена колекция, чиито творци сте именно вие. При нас можете да изберете любимия модел бижу, с големина и качество на диаманта по ваше желание, както и карат и цвят на златото по ваш избор.

Освен с годежен пръстен, всяко предложение може да бъде допълнено от обици и колие от нашите модели, а вечната любов изразена с брачни халки за него и за нея.

Освен всичко това, Goto е представител на едни от най-стилните и известни марки за бижута като Annamaria Cammilli, Cesare Paciotti, Lamborghini, Utopia, Ekan, Maison by Tatiana Faberge, Cameo Italiano и други. Също така брандът разполага с богата мъжка колекция часовници и аксесоари, разнообразна Vintage колекция на бижута уникати. Special Goto Baby Collection е единствената в България цялостна колекция за бебета и деца, изработена с изключително внимание, въображение и любов към най-малките, включваща освен авторски бижута и биберони от злато, сребро и диаманти, също и изящни детски прибори и аксесоари от благородни метали.

Цялото богатство от бижута на Goto e придруженo от необходимите сертификати за качество и произход на изделията, a диамантите са оценени от най-елитните световни лаборатории като HRD, чрез който се гарантира тяхната автентичност. Нашите експерти могат лично да оценят вашето бижу, а бижутерът на място да ви консултира за най-добрия избор при всеки конкретен повод за подарък.

Следвайте нашето мото – “Нека бижуто говори вместо Вас…” и нашите социални мрежи, а магазините ни можете да откриете в:

СОФИЯ:

  • Sofia Ring Mall, ет. 2,
  • Paradise Center, ет. 1,
  • Hotel Marinela
  • пл. България 1,подлез НДК
  • ул. Лом 1А

ВАРНА:

  • Delta Planet Mall, ет. 1

ВЕЛИНГРАД:

  • Arte Spa&Park *****
  • ул. Юднола 1А

СВЕТИ ВЛАС:

  • Marina Dinevi Resort – Planet Yacht

 

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер