Mar 08 2016

Boutique One Hotel Sofia

Споразумение с Boutique One Hotel Sofia – София

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цената на нощувки, цени по меню в ресторант и лоби бар и услуги в СПА център в Boutique One Hotel Sofia

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Boutique One Hotel Sofia се намира в централната част на София. Предлага помещения за настаняване с фитнес център, безплатен собствен паркинг, ресторант с двор, лоби бар и конферентна зала.

На разположените на гостите има денонощна рецепция, безплатен WiFi, безплатен паркинг, СПА и бизнес център.  Стаите в Boutique One Hotel Sofia разполагат с бюро и телевизор с плосък екран, гардероб, климатик и собствена баня.  Гостите се наслаждават на закуска на шведска маса или английска/ирландска закуска.

Сградата на Министерския съвет е на 2,3 км от хотела, а Археологическият музей е на 2,7 км. Най-близкото летище е София, разположено на 9 км от Boutique One Hotel Sofia.

Адрес: София, бул. Христо Ботев 150

Телефон за резервации: +35929060450

Е-mail: reservations@hotelonesofia.com

Сайт: www.hotelonesofia.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер