Mar 08 2016

Хотел Астор Гардън

Споразумение с хотел Астор Гардън – кк Св. Св. Константин и Елена

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цената на нощувки в хотел Астор Гардън 

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Само на няколко километра от Варна, сред живописен морски бряг и зеленина, се намира една от най-популярните български морски туристически дестинации – Св. Св. Константин и Елена – първият ни черноморски курорт, с който започва историята на морския туризъм и курортното дело в България. Вече повече от век мястото предлага прелестното си крайбрежие, чистия си въздух, уютните си плажове и прохладната си свежест, а също здраве и красота чрез силата на морето и на лечебните минерални води в курорта, които са едно от най-ценните му богатства

Разположен сред прохладата на естествена зеленина и само на няколко крачки от морския бряг, петзвездния Хотел Астор Гардън предлага на своите гости 230 стаи и апартаменти, създадени, за да предизвикат едно наистина различно и незабравимо преживяване.

Ресторант „Azzaro“ – елегантната обстановка и класни блюда. Предлага закуска, обяд и вечеря на блок маса. Покана за специални тържества, лични и семейни празници е изисканата бална зала „Romance“ (100 места). Хотелът е и новото пространство за приятни срещи край брега на Св. Св. Константин и Елена. Достъпни за всички посетители на курорта са Кафене „Odessos“ и градински павилион „Lena“. Намерете Вашето любимо място за чаша ароматно кафе или лека закуска.

Непосредствено до Хотел Астор Гардън се намира термален комплекс AQUAHOUSE Thermal & Beach – усетете на едно място всички ползи от природните дадености на курорта – море, лековита минерална вода и морски климат, разнообразете ваканцията си със СПА и Балнео терапии, спорт, грижи за здравето, красотата и добрата кондиция. Ако все пак предпочитате да разпуснете след вечеря или рано сутрин без да напускате хотела, на Ваше разположение е СПА центъра на хотела – вътрешен басейн с минерална вода, сауна, парна баня, фитнес и зона за релакс.

Грижата за здравето, доброто настроение и емоционалното преживяване както за възрастните така и за най-малките ни гости са в основата на нашата концепция. Ето защо в Астор Гардън е отделено специално внимание на възможностите за спорт, игри и забавления. Хотелът разполага с открита площадка и вътрешна зала за детски игри, а за истински активна и емоционална ваканция ще се погрижи екип от най-добрите ни аниматори.

Хотел Астор Гардън е на адрес: гр. Варна, к.к. Св. Св. Константин и Елена

Тел. за контакт : +35952817700

Е-mail: reservations@astorgardenhotel.com

Уеб страница: astorgardenhotel.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер