Председателят на БХРА Георги Щерев с награда от АСЕТИ

Dec 09 2021

Председателят на БХРА Георги Щерев с награда от АСЕТИ

Председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) Георги Щерев бе отличен с грамота от Асоциацията на специализираните експерти в туристическата индустрия. Отличието му бе връчено от председателя на АСЕТИ Иван Иванов. Грамотата е за заслуги към етичното партньорство към браншовите организации от сферата на туризма и за принос в утвърждаване на високи стандарти в обслужването.

АСЕТИ през тази година навърши 15 години от основаването си. Организацията е доброволно сдружение с нестопанска цел. В него членуват изявени високо квалифицирани професионалисти с дългогодишен стаж и богат опит в различни направления от туристическия бизнес, за които туризмът е всекидневие и житейско призвание, доказали с делата си практически и теоретично своята експертност. 

Георги Щерев е председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и на Съюза на хотелиерите в Златни пясъци. В туризма е от десетилетия, като е сред най-активните представители на бранша, които винаги поставят на дневен ред проблемите на сектора и търсят варианти за ефективното им решение. Един от инициаторите, като председател на БХРА, е и за създаване на Алианса на туристическата индустрия в България (АТИБ), която обединява едни от най-работещите организации от туристическия сектор.