Хотел София в Златни пясъци е най-добрият четиризвезден морски хотел на 2023 г.

Dec 02 2023

Хотел София в Златни пясъци е най-добрият четиризвезден морски хотел на 2023 г.

С отличното си местоположение в непосредствена близост до плажа, хотел София разполага със 127 стаи и 9 апартамента, от които по-голямата част са с гледка към красивото море на курортен комплекс Златни пясъци.

Съчетанието от уютна атмосфера, разнообразна кухня и възможността за бягство от ежедневието, допринася за перфектния избор за незабравима лятна почивка, романтичен момент или важно събитие.

На разположение на нашите гости са плаж и плажен бар прилежащи към хотела, паркинг с контролиран достъп, а – ла карт ресторант в средиземноморски стил, изцяло реновиран основен ресторант и открит външен басейн.

За разнообразие на нашите гости, предлагаме пътешествие до близки и далечни страни, чрез организираните от нас тематични вечери, в основен ресторант, с подбрани типични ястия. За най-малките гости на хотел София, предлагаме и анимационна програма с различни занимания, игри и мини-дискотека.

Хотел София разполага с конферентна зала, с 70 места, модерен дизайн и уютна обстановка, която осигурява всички условия за провеждане на бизнес срещи, семинари, обучения, събития презентация и др.