Хотел Вива Маре Бийч в Созопол е най-добрият четиризвезден морски бутиков хотел на 2023 г.

Dec 02 2023

Хотел Вива Маре Бийч в Созопол е най-добрият четиризвезден морски бутиков хотел на 2023 г.

Хотел „Вива Маре Бийч“ в Созопол е естественото допълнение в развитието на уникалното Ваканционно селище „Санта Марина“. Разположен в южната част на селището и само на 15 минути пеша от стария град в Созопол, хотелът предлага настаняване в 70 модерни стаи и апартамента, за чието изграждане дружество „Санта Марина“ АД е инвестирало 7 800 000 лв.

Хотелът създава целогодишна заетост за 22-ма души персонал, които ежедневно в своята работа спазват стриктно екологичните норми и изисквания за устойчиво управление на околната среда, залегнали в законите и вътрешните нормативни документи на „Феърплей Пропъртис Мениджмънт“.

Изцяло в унисон със зелената идея, която представлява Ваканционно селище Санта Марина, архитектурата на хотела умело се вписва в парковата среда, формирайки ансамбъл с китните вили в градчето. С морските си цветове, светли тонове и функционалност, интериорният дизайн в хотела предразполага към безгрижна почивка за духа и тялото. 70- те смарт стаи предлагат съвременни интелигентни решения, съчетани с лукс, комфорт и прекрасни гледки към парка и морето.

Хотелът e отличен с наградата „Сграда на годината 2021“ в категория хотели и ваканционни комплекси на Националния конкурс „Сграда на годината“.