Каса Ди Фиоре спа и медикъл хотел, село Кранево е най-добрият петзвезден морски балнеолечебен/медикъл/СПА хотел на 2023 г.

Nov 29 2023

Каса Ди Фиоре спа и медикъл хотел, село Кранево е най-добрият петзвезден морски балнеолечебен/медикъл/СПА хотел на 2023 г.

Хотел Casa di Fiore SPA and Medical в село Кранево е най-добрият петзвезден морски балнеолечебен/медикъл/СПА хотел на 2023 г. Това е вашият 5-звезден пристан на морския и балнеоложки туризъм!

Разположен в прегръдката на Северното Черноморие, в сърцето на китното курортно селище Кранево, комплексът впечатлява с уникалното си местоположение само на метри от пясъчния плаж.

Снабден с богата минерална вода, Casa di Fiore SPA предлага целогодишно работещи вътрешни и външни басейни, голямо разнообразие от SPA терапии, естетични процедури за лице и тяло, възстановителни вани, калолечение, физиотерапия, балнео процедури и салон за красота.Качествената храна с гарантиран произход от собствени ферми е основен приоритет на хотела.

 

 

Casa di Fiore SPA&Medical не е просто хотелски комплекс, а място, което наподобява приказен зелен оазис в непосредствена близост до морския бряг. Изтънчен и обзаведен с вкус, той притежава домашен уют и спокойствие. Перфектното съчетание за пълноценна почивка и пълен