Балнео хотел Гранд хотел Княз Павел е най-добрият петзвезден балнеолечебен/медикъл/СПА хотел на 2023 г.

Nov 29 2023

Балнео хотел Гранд хотел Княз Павел е най-добрият петзвезден балнеолечебен/медикъл/СПА хотел на 2023 г.

Гранд Хотел Княз Павел е последният в редицата балнеологични комплекси в курорта Павел баня, които диктуват съвременните тенденции в балнеологията и рехабилитацията, не само в страната, а и извън нейните предели. Разположението на хотела в „Долината на розите“, между планинските вериги на Стара Планина и Средна гора, предполага целогодишно чудесни климатични условия и възможност за използване на изключителните качества на минералната вода, добивана от земните недра.

В комплекса великолепно е развита задължителната тенденция в последните години на симбиоза между СПА процедури и авангарден рехабилитационен и лечебно възстановителен процес.

Гранд Хотел Княз Павел разполага с два стандартни апартамента, един гранд апартамент, десет студия и 100 стаи с различни категории. Интериорът е стилен с модерни дизайнерски решения и предлага пълен комфорт и пълноценна почивка. Специално място и огромна площ са отделени за СПА зона, включваща закрити и открити басейни с минерална вода, множество екстри и атракции, както и на специализиран лечебен сектор със съвременна апаратура. Всички звена работят целогодишно, вещо ръководени от добре обучен и квалифициран екип.

Различните заведения на територията на хотела – класически ресторант, лоби бар, мецанин и летен пул бар, предлагат разнообразна, вкусна и здравословна храна, изтънчени напитки и условия за споделяне на различни емоции и прекрасно настроение.

Княз Павел е първокласен хотел предоставящ изключителни условия за почивка, рекреация и лечение, потопени в изискан лукс и богат спектър от възстановителни процедури и терапии.