Mar 06 2016

Wellness hotel Bulgaria

Споразумение с Уелнес хотел България – Банско

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цената на нощувки в Wellness hotel Bulgaria

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Под слънчевите лъчи на Пирин планина, така сурова, внушителна, красива…едно подобие на Алпите, но по-дива и по-легендарна! В подножието и е сгушено китното градче, с богата история – Банско! Имаме честта и удоволствието да създадем нещо, също толкова уютно и гостоприемно, колкото е и самият град! Заповядайте, докоснете се до традициите и духа на страната ни! На 01 януари 2019 година Уелнес хотел БЪЛГАРИЯ отвори врати за Вас!

Уелнес хотел БЪЛГАРИЯ се намира на 5 минути от кабинковият лифт и на също толкова от центъра, и старата част на града, където може да разгледате културните забележителности. Разполага с 22 двойни стаи и 10 апартамента, луксозно обзаведени, с прекрасна гледка към необятната планина. За комфорта на гостите предлагаме  подземен паркинг, конферентна зала, ресторант с интернационална кухня, уиски бар, кафе-тераса, Уелнес център, спортен център (оборудван с уреди TechnoGym), ски гардероб, детски кът, безплатен интернет. Хотелът е подходящ, както за семейна ваканция така и за корпоративни мероприятия и тиймбилдинги.

Адрес: гр. Банско, ул. Христо Матов 2-4

Телефон за резервации: +359884844944

Е-mail: reservation@wellness-hotelbulgaria.com

Сайт: wellness-hotelbulgaria.com

 

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер