May 03 2017

Villa Pino

Споразумение с Villa Pino – град Велинград

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки във Villa Pino

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Villa Pino е бутикова къща за гости със собствен стил, разположена на тихо, спокойно и удобно място във Велинград. Къщата разполага с девет двойни стаи, две студия и един апартамент. Проектирана е специално за хотелски тип настаняване, стаите са просторни и уютни, разполагащи с луксозни санитарни помещения, широки тераси и са добре оборудвани за Вашата пълноценна почивка. Повечето са обзаведени с едно двойно легло King Size, като има и стаи с две единични легла.

Villa Pino предлага закуска, термална зона с голямо джакузи, сауна, парна баня, зона за почивка както в термалната зона, така и на открито в дворните пространства около къщата. Вилата е обзаведена в модерен и функционален стил, даваща възможност за почивка, за провеждане на тиймбилдинги, също и алтернатива на изнесено работно място тип хоум офис.

Villa Pino е на адрес: Велинград, бул. „Хан Аспарух“ 128

тел .: + 359 877 035050

www.villapinovelingrad.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер