May 11 2017

Хотел Силвер

Споразумение с хотел Силвер – кк Златни пясъци

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в хотел Силвър

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 Хотел “Силвер” се намира в к.к. “Чайка”, град Варна. Комплексът отстои на 700 метра от курортен комплекс “Златни пясъци” – плажна ивица “Ривиера” и на 300 м. от плаж “Кабакум.
Хотелът е разположен в красив парк от 5000 кв.м. с богата растителност, тихо и спокойно място, подходящо за отдих, почивка и релаксация.
Хотелът разполага с 4 единични, 75 двойни стаи, 6 апартамента и 18 студия за настаняване. Всички стаи отговарят на най-новите съвременни изисквания с изцяло ново обзавеждане, като във всяка стая има телевизор, мини-бар, телефон с директна международна връзка, санитарни възли с душ кабина. Към всички стаи има балкони, като 70% от стаите са с изглед към морето и 30% към парка.

Хотелът разполага с уютен ресторант със 72 места за хранене и 72 места на открита лятна тераса към него. Кухненският блок е обзаведен с ново модерно оборудване. За храната на гостите се грижат специалисти – готвачи. Изборът е богат, включващ българска и интернационална кухня.

В ресторанта е обособен лоби бар който предлага богат избор на напитки и коктейли.
В красивата градина на хотела е изграден бар – басейн, предлагащ топли и студени освежителни напитки.
На разположение на гостите на хотела е открит басейн с отделена детска част. За безопасния отдих на туристите се грижи професионален спасител.

Допълнителни услуги:
– индивидуални сейфове на рецепция;
– мини-бар;
– сателитна телевизия;
– продажба на вестници, списания и картички;
– 24-часово обслужване от лекар.

Хотел “Силвер” предлага на своите гости два пъти дневно безплатен транспорт до плаж Кабакум, и срещу заплащане транспорт по желание на туристите (например: до центъра на “Златни пясъци” или до гр. Варна).

Хотел „Силвер” се намира на адрес: гр. Варна 9006, к.к. Чайка, ул. „Д-р Любен Лазаров” № 115

Тел. за контакт : +35952355332, +359897016988

Е-mail: hotelsilver@abv.bg

Уеб страница: www.hotelsilver.bg

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер