Apr 17 2017

Хотел RIU ASTORIA

Споразумение с хотел RIU ASTORIA – кк Златни пясъци

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените за настаняване през летния сезон в хотел RIU Astoria, на база all inclusive.

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Хотел RIU Astoria е наследник на легендата от близкото минало хотел Астория, Зл. Пясъци, известен на поколения варненци с едноименната дискотека в комплекса. Разположен на първа линия и непосредствено до плажа, той продължава да е символ на почивка и забавления с високо качество.

Новопостроената сграда предлага днес 536 стаи и отговоря на най-съвременните стандарти за строителство, комфорт и иновативен дизайн. Настаняването е на база „всичко включено“ и качествотo на туристическата услуга се гарантира от високия професионализъм на екипа и мениджмънта на световноизвестната испанска верига RIU Hotels & Resorts.

Комбинацията от световен и местен дългогодишен опит в туризма, създават продукт, който се откроява във всеки елемент от предоствената услуга: гостоприемство и бърза реакция на Рецепция; висока хигиена и уют в стаите; безплатно ползване на три ресторанта (основен, италиански и азиатски) с разнообразни, вкусни и презентирани с много фантазия ястия; 3 бара – единият, от които с 350 места и сцена  за анимация; спа център с подбрани процедури и не на последно място- възможност за гостите да се насладят на слънцето и морето без доплащане за шезлонги и чадъри на плажа.

Хотел ”RIU Astoria” е на адрес: гр. Варна 9007, к.к. Златни пясъци

Тел. за контакт : +359877557916

e-mail: sales@hotelastoria-bg.com

Уеб страница: https://www.riu.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер