Нови отстъпки за притежателите на карти от Сдружението на хотелиерите

Dec 16 2019

Нови отстъпки за притежателите на карти от Сдружението на хотелиерите

BIODIT е водеща високотехнологична компания, която специализира в разработката и производството на системи за сигурност, контрол на достъп и работно време, базирани на биометрична идентификация. Иновативните системи обединяват най-съвременните технологии за идентификация и удостоверяване на самоличност чрез разпознаване на пръстови отпечатъци.

Концепцията за сигурност и обслужване подобрява работата на потребителите, които по много по-удобен и сигурен начин получават физически достъп до: производства, хотелски стаи, офиси, бизнес центрове, болници, конферентни зали, фитнес салони, гаражи, автомобили и др.

Използвайки биометричното решение за отключване/заключване на хотелски стаи, гостите на хотелите не трябва да носят карти или ключове, които могат лесно да бъдат забравени или изгубени. Това им дава комфорт и сигурност по време на техния престой. Системата подобрява управлението на разходите за електроенергия чрез оптимизирано използване на електрическите устройства във всяка стая на хотела. Позволява лесно свързване с PMS системи и не изисква никакво окабеляване, ремонтни и строителни дейности.

Биометричната система на BIODIT за контрол на достъп може да управлява и контролира всякакви електромеханични брави, бариери за паркиране, турникети и други. Биометрични устройства са подходящи за административни, търговски сгради, финансови институции, летища, жп гари, хотели, ресторанти, университети, индустриални зони, помещения със специално предназначение и др. Дизайнът на устройствата е излючително стилен, което го прави подходящ за всякакъв вид интериор.

Биометричната система на BIODIT за отчитане на работно време на служители дава възможност за безпогрешна идентификация и ефективно отчитане на работното време. Мощната софтуерна платформа на системата оптимизира работата на служителите в отдел Счетоводство и Човешки ресурси и дава възможност за множество справки, дори и мониторинг в реално време.

Притежателите на карти от „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“ могат да ползват  20% от цената на биометричните устройства за отчитане на работно време и контрол на достъп и 10% от цената на биометричните устройства за отключване/заключване на хотелски стаи.

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта, издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален идентификационен баркод/номер

Всички места, в които се ползва отстъпка с картите на Сдружението вижте на: https://velingrad-bg.com/bg/partners-card/.