Любка Байлова: „С вяра градим една сплотена общност.“

Dec 13 2019

Любка Байлова: „С вяра градим една сплотена общност.“

С много усмивки и прекрасно настроение премина първият благотворителен бал на ПГИТ „Алеко Константинов“. Гостите бяха посрещани от сурвакари, а всеки изтегли и своя коледен късмет.

Директорката на гимназията г-жа Любка Байлова благодари от сърце на учениците, които заедно със своите преподаватели  приготвиха храната и се погрижиха за всичко.

„Вярвам, че градим една сплотена общност с нашите ученици, а добротворчеството и личният пример ще ги накарат да живеят достойно.“, каза още тя.

Г-жа Байлова благодари на всички, които подкрепиха инициативата, като със събраните средства ще бъде облагороден двора на гимназията, където ще има кабинет на открито и ще могат да се организират много събития.

Възпитаниците на гимназията бяха подготвили  коледен базар и благотворителен търг. Танцьорите от КСТ „Импулс“, младите таланти от ДЮВИШ „Звънче“ и децата от музикалната школа при ЦПЛР ОДК доставиха истинско удоволствие на всички със своите изпълнения.

Димитър Смиленов изказа горещата благодарност от името на учениците  на г-жа Незабравка Пачалова, която предостави ресторант „Том и Нези Класик“  и осигури всички необходимо за събитието.

Специален гост бе кметът д-р Костадин Коев, който каза: “Радвам се, че  рамо до рамо със своите учители, бъдещите специалисти в сферата на туризма за пореден път доказаха, че училището може да бъде прекрасно място не само за знания, но и за творчество, взаимопомощ и празнични срещи.  Поздравявам талантливите ученици и креативните учители на ПГИТ „Алеко Константинов“ за тази  благотворителна инициатива и нека тя се превърне в една хубава коледна традиция. Пожелавам на всички здраве, нови успехи и продължавайте да развивате талантите си със знания и добри дела!“