Подкрепете Велинград в четвъртите Годишни награди на Министерството на туризма!

Nov 08 2019

Подкрепете Велинград в четвъртите Годишни награди на Министерството на туризма!

Гласувайте за Велинград в четвъртите Годишни награди на Министерството на туризма!

Започва електронното гласуване за четвъртите Годишни награди в туризма-2019. И тази година онлайн вотът ще определи носителите на призове в 16 категории в конкурса на Министерството на туризма. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.
Близо 100 са кандидатите за приза в професионалните категории, а 18 общини са подали документи за участие в специално предназначените за тях категории.
Велинград за четвърти път кандидатства в категория „Община за балнео и спа”. Два пъти статуетката, изобразяваща запазената марка на конкурса – българската роза, изработена от Димитър Германов, е била в ръцете на кмета на община Велинград д-р Костадин Коев. Четири са конкурентните общини в тази категория – Велинград, Сапарева баня, Минерални бани и Стрелча.

Своята подкрепа за СПА столицата на Балканите може да изразите на следния линк: https://tourismawards.bg/cat/spa-destinacia/

Крайният срок за гласуване е 6 декември 2019 г. От Министерството на туризма заявяват, че контролът ще бъде завишен, за да се минимизират възможностите за промяна на електронния вот. Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за намеса ще бъдат своевременно отчитани и ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.
Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в София на 16 декември 2019 г.