Да подготвим автомобила си за зимата с отстъпка в „ДИАНА“ и „Autovega“

Oct 31 2019

Да подготвим автомобила си за зимата с отстъпка в „ДИАНА“ и „Autovega“

 

Броени дни остават до 15 ноември – крайният срок, в който всички автомобили трябва да бъдат със сменени зимни гуми.

И въпреки споровете – има ли закон за зимни гуми в България, или не, най-добре ще направите да си подарите сигурност и удобство на пътя, а и ще си спестите глобите от КАТ, като се снабдите с нов комплект зимни гуми.

Притежателите на членски  карти от Партньорската програма на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“ могат да се възползват от супер изгодните отстъпки, които предлагат нашите партньори.

В центрове за гуми „ДИАНА“ отстъпката е 35% от базовата  цена на леки, бусови и джипови гуми и 20% от цената при монтаж, демонтаж, баланс и изправяне на джанти на леки, бусови и джипови гуми.

Отстъпките важат само при посещение в търговските центрове за гуми „Диана“ и  представяне на  карта „Velingrad WR“, като не може да бъдат комбинирани с други отстъпки, промоции или намаления на цените.

В автосервиз и център за гуми „Autovega“, който се намира на входа на Велинград, отстъпката от цените за авточасти, гуми и масла е 23%.

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта, издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален идентификационен баркод/номер.

Всички места, в които се ползва отстъпка с картите на Сдружението вижте на: https://velingrad-bg.com/bg/partners-card/.