Вълнуващи еднодневни пътувания до очарователни места

Jun 13 2019

Вълнуващи еднодневни пътувания до очарователни места

Велинградската туристическа агенция „БУЛРАЙЗЕН“ в партньорство с хотелите в града предлага на своите клиенти и гостите на СПА столицата 7 тематични еднодневни пътувания.

Професионално подготвените и организирани турове се извършват с климатизиран ван и включват екскурзовод, /включително на руски, английски и немски ез./,обяд и входни такси, /ако има такива/ за различните обекти.

Информация и рекламни материали за еднодневните турове ще получат всички гости на хотелите и къщите за гости.

„Пътуване назад във времето“ започва от историческия музей във Велинград, където е най-голямата изложба в България на великденски писани яйца и експозицията, посветена на оперния певец Николай Гяуров. Вълнуващо пътуване с теснолинейката ще ви отведе до най-високата гара на Балканския полуостров – Аврамово. Следва посещение на самобитния пазар на Юндола, уникалните килими в с.Костандово, плиоценският парк в с.Дорково и крепостта „Цепина“.

Турът „Горските приключения на яз.Беглика“ включва плаване с каяк, посещение на пещерата „Сърната“, преминаване по „Въжената градина“, планинско колоездене, обяд в Горски център „Чатъма“.

Почитателите на историята могат да изберат турът „Традиции и вяра“, който ще ги отведе до Банско, Рилски манастир и Разлог.

„История, съвремие и вино“ ще ни предложи разходка до Пловдив, където историята и съвремието вървят ръка за ръка, а културата и изкуството от древността до днес процъфтяват. В изба „Беса Валей“ ще можете да разгледате производството на вино, както и да дегустирате различни вина и сортове с професионален сомелиер.

Ще се насладите на красотата и очарованието на Рупите, Мелник и Роженският манастир, ако изберете пътуването, наречено „Мистика и традиции“.

Десетки са забележителностите, които са включени в пътуването „София – многоликата столица на България“.

Турът  „Западни Родопи – автентични и очарователни“ ще ви докосне до историята на гр.Батак, красотата на пещерата „Снежанка“, музеят на социалистическите автомобили и крепостта „Перистера“ в гр.Пещера.

Гостите на велинградските хотели ще могат да разнообразят престоя си с предложенията на Туристическа агенция „БУЛРАЙЗЕН“, а това е и една чудесна възможност за родителите, които могат да запознаят децата си с красотите на България с еднодневно пътуване.

За контакти: www.bulreisen.com