Немският туроператор Kuren&Wellness с интерес към РИЧ и ARTE

Apr 24 2019

Немският туроператор Kuren&Wellness с интерес към РИЧ и ARTE

Представители на немската туроператорска фирма Kuren&Wellness бяха на опознавателен тур във Велинград по покана на  Български съюз по балнеология и СПА туризъм /BUBSPA/, в който членуват СПА хотел РИЧ и Arte Spa & Park Hotel. Вчера гостите  разгледаха СПА хотел РИЧ, като се запознаха с възможностите за ваканции на немските туристи. Днес те посетиха хотел ARTE и бяха  изключително впечатлени от двете петзвездни перли на Велинград. Обсъдени бяха възможностите за бъдещо партньорство.

Д-р Димитър Станчев – консултант на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“ запозна гостите с природните и хидроложки дадености на региона, както и възможностите на туристическа дестинация Велинград в областта на балнеологията и климатолечението.

Д-р Станчев подчерта, че успехът на туристическия продукт с марка ВЕЛИНГРАД е свързан с възможностите за съчетано използване през цялата година на разнообразните природни ресурси, традициите и богатия професионален опит на работещите в тази сфера медици, както и хотелиерски и СПА кадри.

Изпълнителният директор на туристическа агенция „Булрайзен“ г-жа Васка Милушева представи на колегите си опциите за забавления, еднодневни екскурзии и атракции, които да бъдат предоставени на туристите за едно наистина пълноценно, вълнуващо и запомнящо се преживяване на територията на Велинград и Западни Родопи.