ARTE събира най-големите Хип-Хоп звезди на България

Apr 15 2019

ARTE събира най-големите Хип-Хоп звезди на България

На 27.04.2019 г. от 14.00-22.00 ч., Arte Spa&Park Hotel организира поредния проект, с който се стреми да направи Велинград по-атрактивна дестинация за туристите.

Разговаряме с г-жа Ана Божкова – Генерален мениджър на хотела.

„Екипът ни винаги се стреми да прави нещо различно. След миналогодишното боядисване на яйца за рекордите на „Гинес“, тази година организираме Arte Music Festival. Целта ни е да търсим устойчивост. От една страна, събитието да се превърне в традиция и от друга – младите хора, които ще дойдат на фестивала да станат бъдещите гости на хотела.“

Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Павел и Венци Венц, БНР, РДМК, DJ Дончо са само част от най-големите Хип-Хоп звезди на България, които ще участват.

„Благодарим на Община Велинград за огромната подкрепа, която ни оказва и се надявам догодина в проекта да се включат всички колеги от бранша.“, казва г-жа Божкова и допълва: “На фестивала ще има над 1000 седящи места. Ще има храна и много забавления, така че родителите могат да дойдат с децата си, които са фенове на тези изпълнители, още повече, че при един закупен билет – вторият  е безплатен.“

Официален медиен партньор е NOVA – Нова Телевизия, като събитието ще се заснема на живо.

Ще има и танцова битка Hip Hop Battle между 16 танцьора с награден фонд.

Arte Music Festival подкрепя кампанията „Заблуди в любовта”. Каузата е насочена изцяло към младежите, с цел различаване на първите признаци на насилие във връзката и заобикалящата ни среда. На събитието ще бъдат раздавани образователни материали, а в небето ще полетят 3 000 балона.

Ексклузивното After Party след фестивала, с част от артистите, ще бъде в нощен клуб „VORTEX“.

Билети за Arte Music Festival може да се закупят в Arte Spa&Park Hotel, K2 Bar&Dinner, а в петък и събота от 10.00 -13.00 ч. пред читалище „Отец Паисий“.