Детският футболен турнир „Ние сме бъдещето“ – Купа Велинград – 2019 приключи с много награди и усмивки

Apr 05 2019

Детският футболен турнир „Ние сме бъдещето“ – Купа Велинград – 2019 приключи с много награди и усмивки

Велинград бе домакин на детския футболен турнир „Ние сме бъдещето – Велинград Къп – 2019“, който се провежда под патронажа на кмета на община Велинград д-р Костадин Коев.

В турнира участваха над 300 деца от 15 клуба от цялата страна. Те бяха разпределени в 28 отбора от 8 до 11 годишна възраст.

Турнирът се провежда за трета поредна година със съдействието на БФС и Българската асоциация по мини футбол, а г-н Иван Стоилов, който е управител на ФК „Олимпия“ и е един от организаторите на проявата, благодари на всички за подкрепата и чудесните условия, при които се проведе турнира.

Днес, на стадион „Чепинец“, се изиграха последните срещи, а кметът д-р Костадин Коев и заместниците му Атанас Палигоров и Исмаил Моллов, наградиха победителите на тържественото закриване на турнира.

„За нас бе огромна привилегия да сме домакини на Турнира по мини футбол „Ние сме бъдещето“ – Купа Велинград 2019. Поздравявам организаторите, треньорите и родителите за постоянството, усилията и подкрепата, които дават на децата, за да сбъднат мечтите си и да покорят световните футболни терени. Поздравявам малките талантливи футболисти, че се бориха достойно в една честна и спортменска игра. На всички желая здраве, много успехи и нека се срещнем отново тук през 2020-та година!“, с тези думи д-р Коев се обърна към всички присъстващи и изрази надежда, че турнирът ще се превърне в една добра традиция.