„Неочаквана ваканция“

Apr 05 2019

„Неочаквана ваканция“

За да стимулира българите да преоткрият възможностите за почивка в България, в тазгодишната национална кампания „Неочаквана ваканция“ Министерството на туризма отправя покана към представителите на туристическия бизнес да се включат в съвместната инициатива, насърчавайки пътуванията в страната.

Новата концепция за „Неочаквана ваканция“ е при две платени нощувки през април и май туристите да получават трета безплатна. Целта е да се удължат активните зимен и летен сезон, както и да се разбие стереотипът за уикенд пътуванията с до 2 нощувки.

За туристите това е стимул да посетят по-отдалечени места, а за хотелиерите – да посрещнат повече гости не само по Черноморието и в зимните курорти, а и във вътрешността на страната.

Всеки хотелиер, присъединил се към идеята, става партньор на националната кампания.  Тя ще бъде широко популяризирана в български медии и ще е с продължителност от два месеца – април и май.

Мениджърите и собствениците на места за настаняване в България, които желаят да са партньори на „Неочаквана ваканция“, трябва предварително да направят безплатна регистрация на специално разработения сайт https://www.neochakvanavakancia.bg/ и да създадат свой собствен профил.

На интернет страницата на кампанията ще се зарежда списъкът с партньорските места за настаняване, от който потребителите ще могат да направят своя избор за почивка, заплащайки две нощувки и получавайки трета безплатно съгласно общите условия.

Контакти за връзка при необходимост от допълнителна информация и/или при възникнали въпроси:

E: marketing@tourism.government.bg

T: + 359 2 904 6 781, +359 2 904 6 782