Кметът награди футболни ветерани на ФК „Чепинец“

Apr 01 2019

Кметът награди футболни ветерани на ФК „Чепинец“

Ветераните от футболен клуб „Чепинец“ се събират, за да поздравят и почетат съотборниците си, които  са родени през годината.

Д-р Коев превърна тези срещи в традиция и тази вечер той връчи поредните  юбилейни плакети за принос в развитието на футбола в нашия град на съгражданите ни: Георги Петричев, Илия Гугалов, Димитър Делиев, Райо Петричев, Красимир Узунов, Николай Сестримски, Илия Попов, Иван Рашков /посмъртно/, както и плувецът Ботьо Наков, който спаси човешки живот.

Прегръдки, много усмивки и спомени от славното футболно време на „Чепинец“ – така премина срещата, а доайенът Борис Чолев – Чоли подари на д-р Коев снимка, с пожеланието през втория си мандат да напълни стадиона на Велинград и да върне славата на „Чепинец“.

Кметът се обърна към всички присъстващи с думите: “Радвам се, че тази хубава идея вече стана една добра традиция. Пожелавам на всички да сте живи и здрави! Да имате сили и вяра да посрещате ежедневието и да продължават да помагат за развитието на спорта в нашия град!“