Apr 23 2017

СПА хотел Medite

Споразумение с петзвезден комплекс Medite SPA resort & villas – град Сандански

 

  • Отстъпка от 10% за нощувки (отстъпката не може да се комбинира с други текущи отстъпки)

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

Новият петзвезден Медите Спа Ризорт е открит през ноември 2018 г. ,предлага модерни и уютни стаи и изпълнява всички възможни желания за лукс и комфорт. Разположен в един от най-красивите райони с панорамна гледка към целия град и в северната част на гората с екопътека, Медите Спа Ризорт е първият и единствен дизайнерски хотел в Сандански, проектиран от италианския дизайнер Раймондо Флакоми. През 2018 г Дрен Руди проектира новата част петзвезден хотел. Ризортът разполага с 86 хотелски стаи и апартаменти , 8 частни вили, конферентна и бална зала за събития до 200 човека, просторен спа и уелнес център, фитнес зала, закрит и открит басейн, инфинити басейн, ресторанти с традиционан и гурме кухня, нощен клуб, лоби бар, лятна градина.

Спа Ризорт Медите е построен на исторически територии с минерални бани, обитавани от известното тракийско племе Меди. Историята и красивата природа на града правят Сандански привлекателна дестинация за туризъм. Каквото и да търсите, ще го намерите, а ние ще ви посрещнем с лично внимание и грижа.

Медите Спа Ризорт е отличен за най-добър Спа хотел на Балканите от Балканския алианс на хотелиерските асоциации-BAHA.

 

Адрес: България, гр. Сандански, ул. „Поленишки път“ 2

Тел. за контакт и резервации: +359 746 3 32 00
Мобилен:+359 888 366 000

e-mail: hotel@hotelmedite.com

Уеб страница: https://www.hotelmedite.com/bg/

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.