Макси Парк Хотел&Спа е най-добрият петзвезден luxury СПА хотел на 2021 г.

maxi velingrad
Nov 28 2021

Макси Парк Хотел&Спа е най-добрият петзвезден luxury СПА хотел на 2021 г.

Макси Парк Хотел & Спа се намира в сърцето на величествената Родопи планина, в най-високата точка на спа столицата на Балканите, сред най-големия естествен боров парк във Велинград. Това е и единственият хотел в България, който се захранва с минерална вода от два водоизточника с различен състав.

Хотелът разполага с луксозни и просторни студиа и апартаменти, два ресторанта, външен и вътрешен детски кът, фризьорски салон, охраняем паркинг, денонощна рецепция и лоби бар в бароков стил, чиято камина носи мечтаните уют и топлина в студените вечери.

maxi velingradНа разположение на гостите са 3 вътрешни басейна, единият от които солен със соли от Мъртво море, джакузи с водни ефекти, 3 топила с лечебна вода и различна температура и 2 външни целогодишни басейна.

Спа зоната ще изненада приятно и най-взискателните гости с руска, финландска и кедрова сауни, парни бани, солна стая и солна сауна, просторна релакс зона, терапевтични и процедурни кабинети.

Природното богатство на Макси Парк Хотел & Спа, луксозната и уютна обстановка, доброто обслужване и качествената храна, приготвена от местни натурални продукти с много любов, са гаранция за незабравимо преживяване и пълно възстановяване. Интериорът и удобствата в хотела са това, което ще удовлетвори претенциите и на най-изтънчения вкус. Независимо дали предпочитате пълен релакс или дълга разходка сред гората по екопътеката, екипът на хотела ще направи почивката ви пълноценна и запомняща се.

Макси Парк Хотел & Спа е идеалното място и за бизнес събития. Хотелът разполага с две конферентни зали с пълно техническо оборудване за провеждане на конференции и тиймбилдинги.