Apr 07 2019

CITY PUB

Споразумение с City Pub – Велико Търново

 

Отстъпка от 10% за от цените в менюто

 

City Pub – A Place For Friends

Верен на принципите си винаги да бъде различен и иновативен, City Pub изненадва посетителите си с изключителен интериор. Влезеш ли вътре, не можеш да останеш безучастен към аранжираното със стил и отношение до най-дребния детайл място. Всичко вътре предразполага да поседнеш да хапнеш и да поговориш с някой или просто да разпуснеш сред хора.

Интериорът е в стил американ винтидж и индъстриал. Американският стил се усеща и в кухнята . Предложенията са изключително разнообразни – бургери, сандвичи, автентични сосове, свежи салати , сочни ребра и стекове, мексиканско тако, както и типични български мезета. Посетителите имат възможност да опитат и живата бира на марката City Pub – гордостта на домакините. Това, което я отличава от обикновената бира, е, че се приготвя единствено от хмел, вода, ечемик и малц, без в нея да се влагат никакви консерванти и стабилизатори. Живото пиво се приготвя без допълнителна обработка за увеличаване срока му на годност.

Бирария City Pub притежава и завидна колекция от предмети, китари, фотоси и автографи на световни знаменитости като Metallica, Black Sabbath, Rainbow, Queen, Led Zeppelin, ZZ top, UDO, Bon Jovi и много други рок групи. Бирарията е и горд притежател на единствения в света уникален мотоциклет , върху който стоят оригиналните автографи на величията от АC/DC дадени при гостуването си в България. Специални гости на заведението са били Глен Хюз от Deep Purple, вокала на Rainbow Джо Лин Търнър , както и рок великаните от Uriah Heep.

 

гр.Велико Търново, ул. „Христо Ботев“ 15

Телефон за резервации: +35962637824

facebook.com/city.pub.veliko.tarnovo

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.