Apr 01 2019

CITY HOTEL

Споразумение със City Hotel – София

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки, цени по меню в италиански ресторант „Ла Вита е Белла” в City Hotel

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Разположен в тиха улица в центъра на София, само на 200 метра от Храм-Паметник „Св. Александър Невски”, City Hotel предлага изключително високо ниво на обслужване и комфорт. Централното разположение на хотела позволява лесния и бърз достъп до всички най-популярни забележителности в столицата.
Хотелът разполага с 61 стилно обзаведени стаи и апартаменти, оборудвани с модерна техника и безплатен достъп до интернет.

Автентичният Италиански ресторант „Ла Вита е Бела” в City Hotel предлага както традиционни италиански ястия, така и най-доброто от европейската кухня.

За Вашето удобство и комфорт при провеждане на конференции, семинари и тържества, City Hotel предлага четири технически оборудвани и климатизирани зали с капацитет от 10 до 130 човека. Конферентните зали предлагат чудесни условия за провеждане на Вашия семинар, фирмено обучение, презентация или международна конференция.

Адрес: София, ул. Стара Планина № 6

Телефон за резервации: +35929151500

Е-mail: reservations@sofiacityhotel.com

Сайт: sofiacityhotel.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер