Apr 04 2019

CITY HOTEL

Споразумение със City Hotel – Велико Търново

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените за нощувки в City Hotel

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените в менюто на City Pub в City Hotel

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

City Hotel внася много новаторски елементи в местния туристически продукт, тъй като целият интериор е дизайнерски. Посетителите се потапят в атмосферата на свободния американски дух, чийто символ е „Харли Дейвидсън”, а всяка от 22-те стаи и апартамент е издържана в характерен интериор, пресъздаващ атмосферата на различни градове в света.

Хотелът има прекрасен панорамен асансьор, който отвежда посетителите направо до стаите и рецепцията. Намира се в самия център, в непосредствена близост до Общината, Университета, Областната управа и всички административни сгради на Велико Търново, нощни барове, ресторанти и заведения за бързо хранене. Стаите са изградени и мебелирани изцяло с естествени и екологично чисти материали. Използвани са бои,лакове и лепила на водна основа,без никакви химически вещества. Мебелите са направени от естествен дъб и също са покрити с бои и лакове на водна основа. Хотелът има 21 стаи и един апартамент . Интериорът им е в ретро-американски стил и декорирани с много фотоси от най-големите градове в света, Всички стаи разполагат със собствен санитарен възел, климатик , кабелна телевизия, интернет и кани за топла вода за безплатно кафе и чай. Някои от стаите разполагат и с мини бар за студени алкохолни и безалкохолни напитки и сладкиши, От източните стаи на хотела се открива невероятна панорама към стария град.

На първия етаж на сградата се намира популярното заведение City Pub, в което се сервират закуските , както и обяди и вечери в зависимост от пакета, който са избрали нашите гости.

Престоят ви в City Hotel ще остави незабравими спомени и невероятни преживявания от гостувнето ви в старопрестолния град Велико Търново.

City Hotel е на адрес: гр. Велико Търново, ул. Христо Ботев 15

тел. за резервации: +35962600291

cityhotelvt@abv.bg

cityhotelvt.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер