Dec 01 2019

Информационна агенция BGtourism.BG

Споразумение с национална информационна агенция BGtourism.BG

 

  • Отстъпка от минимум 50% за рекламно и информационно присъствие в BGtourism.BG

 

Национална информационна агенция BGtourism.BG

www.bgtourism.bg

Актуални, интересни, достоверни! Тези три  думи утвърдиха информационна агенция BGtourism.BG като най-посещаваната медия за туризъм в България. Авторските ни публикации отговарят на най-високите стандарти на
журналистиката. Екипът ни е с над 20 години  опит, а само година след първата публикация вече достигнахме до над 50 000 уникални потребители дневно. В социалните мрежи репортажите ни са едни от най-споделяните, като най-четената публикация отбелязва 250 000 посещения. Българи от над 200 държави редовно се информират чрез BGtourism.BG.

Сайтът отделя специално място за туризъм, икономика,  кулинария, култура и спорт – всичко, което оформя лицето на  туристическите дестинации у нас и в чужбина, които са привлекателни за  хората, които обичат да пътуват и преоткриват света! Днес информационната агенция е желан партньор за успешен бизнес и предпочитан комуникационен канал за представяне на туристическите продукти и услуги в дигиналното пространство. Възможностите за реклама за ПР публикации, рекламни банери, видео материали и др.

Информационна агенция BGtourism.BG
e-mail office@bgtourism.bg
тел: 0886 01 53 91

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.