Mar 11 2016

Best Boutique hotel

Споразумение с Best Boutique hotel – Стара Загора

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цените на рецепция за нощувки в хотел „Best Boutique

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

Бест Бутик Хотел е разположен в сърцето, и е лесно достъпен от всички входове, на гр. Стара Загора. Стратегическото му местоположение осигурява бърз и удобен достъп до всички забележителности, държавни и обществени учреждения на града.

Бест Бутик Хотел разполага с хотелска част, конферентна част, ресторант, лоби бар, релакс зона.

Хотелът предлага настаняване в двойни стаи, апартаменти тип Стандарт, Лукс апартамент, VIP апартамент и уникален VIP мезонет. Всички те са обзаведени в елегантен стил и притежават неповторим и луксозен интериор с модерна интерпретация на класически елементи.

Хотелът предлага възможност за организиране на различни работни срещи, заседания, конференции, Тийм билдинги и др. Бест Бутик Хотел разполага със заседателна зала с 14 места и голяма заседателна зала със 100 места. Има възможност за аранжиране на зона с 40 места като част от ресторанта и пълното и отделяне с плъзгащи панели. Залите са напълно оборудвани с необходимата техника за провеждане на Вашето събитие.

Бест Бутик Хотел разполага с Ресторант с капацитет 100 места характерен със своята естетична, съвременна и функционална обстановка.

На разположение на гостите на Бест Бутик Хотел е релакс зона, където може да се възползвате от Сауна, Ледена Стая, Шоково Ведро, Кът за почивка, Фитнес, Масаж.

 

хотел „Best Boutique“ е на адрес: гр. Стара Загора, бул. ,,Патриарх Евтимий“ №79

тел .: +359 42 988 800

Имейл: bbh@hotel-stz.com

www.hotel-stz.com

 

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер