Apr 12 2019

Bamboo Beach food & music

Споразумение с клуб Bamboo Beach food & music – плаж Bamboo, Созопол

 

  • Отстъпка от 10% за от цените за храни и напитки

Bamboo Beach food & music ускорява пулса на лятото със своята уникална музикална програма – тематични DJ партита всеки ден и горещи съботни плажни партита с изпълнители на живо.
Високите музикални градуси и свежото настроение са гарантирани!

Ако искате да опитате вкуса на оригинални рецепти и специалитети, да се отпуснете с чаша бяло вино на брега на морето, мястото е Bamboo Beach food & music. За да се насладите пълноценно на своята почивка, за Вас работят ресторантът и барът на плажа. Със своята изискана кухня и разнообразно меню те ще Ви подарят малко щастие, приятни емоции и незабравими спомени в една неповторима атмосфера.
За Вашето приятно изживяване и отдих ще се погрижи екип от професионалисти, а с изискания си стил и модерност в интериора ресторантът предлага уютна атмосфера, съчетана с красота, романтика и финес.Потопете се във вълшебството от вкусове и усещания с неустоимите предложения на Bamboo Beach food & music!
Открийте света на кулинарните изкушения!

beach.bambooclubs.bg

град Созопол, местност Буджака, плаж Bamboo

Телефон за резервации: +359895544164 

E-mail за резервации : bamboobeach.bg@gmail.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.