Хотел Marina Grand Beach

Mar 16 2016

Хотел Marina Grand Beach

Споразумение с Хотел Marina Grand Beach – кк Златни пясъци

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цените за настаняване на база All Inclusive през летния сезон в Хотел Marina Grand Beach

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

Четиризвездният хотел Marina Grand Beach е разположен само на 30 м от златистия плаж в курортен комплекс Златни пясъци и на 18 км от красивия български град Варна. Хотелът, предлагащ All inclusive + програма, очарова гостите си с отлични удобства, обслужване и впечатляващи гледки към брега на Черно море.

Хотел Marina Grand Beach разполага с просторни, добре осветени и обзаведени със стил и изисканост 186 двойни стаи, 43 суита, както и 5 суита делукс. Всички стаи предлагат балкон, телефон, климатик, безплатни мини бар, сейф и безжичен интернет, кабелна телевизия, вана, халат и сешоар.

Гостите могат да се насладят на разнообразна и вкусна кухня, предлагана в ресторанта на хотела, както и на релаксиращо питие в неповторимата атмосфера на лоби бар, мецанин бар със слънчева тераса, сладкарница и воден бар. Очакват ги вълнуващи забавления и отпускащи външен и вътрешен басейни.

Модерният СПА център в хотел Marina Grand Beach предлага богата гама от уелнес, спа- процедури и лечения, извършвани от терапевти с богат опит. На разположение на клиентите са 3 зали за масаж, 2 зали за хидромасаж, ароматерапия, зона за релакс със сауна, парна баня, снежна стая, солна стая и приключенски душ. Перфектната комбинация от отпускащи и възстановителни уелнес процедури и изкушения в изискана атмосфера се допълва от възможности за разнообразие по време на престоя във фитнес центъра, скуош залата, както и тенис на маса и билярд.
Заобиколен от красивата природа на природен парк Златни пясъци и само на 20 минути път от конгресния център Варна, със своите две добре оборудвани конферентни зали, хотел Marina Grand Beach е идеалното място за Вашата конференция, сесия и презентация.

Хотел Marina Grand Beach е на адрес: гр. Варна 9007, к.к. Златни пясъци

Тел. за контакт :+35952357240

Сайт: marinagrandbeach.bg

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер