Apr 04 2019

СПА хотел ИСМЕНА

Споразумение със СПА хотел Исмена – град Девин

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в СПА хотел Исмена

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

СПА хотел Исмена е ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. Предлагаме лукс, хармония и уникална природа. Ние ще се погрижим за вашия престой при нас да бъде наистина незабравим…

СПА хотел Исмена посреща своите гости в хотелска част и самостоятелни къщи. Хотелската част се състои от: апартамента със спалня, хол, минибар, LCD телевизор, телефон, сешоар, луксозна баня, интернет и студиа оборудвани за хора с със специални двигателни потребности.

Самостоятелните къщите са 3 категории:

Къщи с две спални и хол с камина, телевизори, хладилник,телефон, сешоар, луксозна баня, интернет;

ВИП къщи с две спални, хол с камина и кухненски бокс, LCD телевизори, дрешник, баня с джакузи с TV, сешоар, отделен паркинг, барбекю и интернет;

Делукс къщи с две спални с LCD телевизори, дрешник, луксозна баня, сешоар и студио с две отделни легла, кът за отдих с мека мебел, минибар, кабелна телевизия, LCD телевизори, телефон, сешоар, луксозна баня,  интернет и паркинги обособени за отделните групи.

СПА хотел Исмена разполага със сезонен открит минерален басейн и целогодишен закрит минерален басейн. В СПА центъра Ви очакват: парна баня, финландска сауна, шоков басейн, джакузи, ароматни вани, масажи, зона за релакс, контрастен душ и разнообразни СПА процедури.

В хотелската част на разположение са няколко заведения:

Ресторант със 100 места, в който можете да се насладите на чудесните ястия, които ще бъдат приготвени специално за Вас.

Механа с общ капацитет 85 места, 35 от тях, разположени във винарна. Тук може да опитате традиционни местни специалитети като: пататник, смилянски фасул,  клина /родопска баница/, качамак и сърми.

Барбекю е мястото, което в никакъв случай не трябва да пропускате. Тук ще можете да се насладите на вкусно приготвено чеверме.

През топлите месеци на годината работи и ресторант-лятна градина, където може да се наслаждавате на красота на планината. Има възможност за организиране на романтични вечери на свещи за влюбените гости.

Девин ул. “Освобождение” (в началото на града)

моб. тел .: +359884707970, +359888380020

сайт: ismena.bg

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер