Ресторант Торро Гранде в Пловдив е най-добрият иновативен ресторант на 2023 г.

Dec 07 2023

Ресторант Торро Гранде в Пловдив е най-добрият иновативен ресторант на 2023 г.

Torro Grande e любимо за пловдивчани място за срещи и кулинарни пътешествие. Намиращ се в центъра на града, ресторантът e олицетворение на класа, комфорт и отлична кухня. Вдъхновяваща модерна обстановка и уютна атмосфера изискано допринасят за изключителното преживяване на клиентите. Личното отношение на персонала и качествената храна създават едно комплексно преживяване.

В Torro Grande може да опитате фантастичната селекция от меса, приготвени с аржентински дървени въглища на барбекю Mibrassa. Изключителното качество на предлаганото суши в ресторанта го прави мястото с най-доброто суши в Пловдив. Изключителните суши-майстори приготвят на място на открит sushi bar всяка една поръчка на клиентите. Сушистите са обучени от едни от най-добрите сушисти в региона.

Дизайнът на Torro Grande е авторски проект и съчетава добре премерено винтидж усещане с космополитен дух и уюта на модерно жилище. Използвани са естествени и топли материали и мебели, изработени специално за мястото от млади и талантливи български дизайнери. Специалното отношение към детайла е емблематично и оставя траен позитивен отпечатък у всеки клиент.

Гордеем се с разнообразието и качеството на храната, която предлагаме в нашето меню, но сме емблематични с нашите фантастично вкусни меса от барбекюто. Torro Grande е единственият ресторант в Пловдив, който работи с технология и разполага с две грил-барбекюта от затворен тип от култовия испански бранд Mibrasa. На двете ни „мибраси“ приготвяме не само месо и риба, но и зеленчуци, различни основни ястия и десерти. За да подчертаем неповторимия богат вкус и специфична карамелена коричка, внасяме и използваме само аржентински висококалорични въглища. А за да бъде всичко истинско, предлагаме на нашите клиенти само прясно охладено месо от сертифицирани ферми в България, Испания, Италия, Франция.