Jun 07 2019

Ресторант Панорама

Споразумение с ресторант Панорама – град Шумен

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените в менюто на ресторант Панораме в Гранд Хотел Шумен за индивидуални клиенти. За организирани мероприятия и събития условията се договарят допълнително.

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в ресторанта или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Модерният и единствен по рода си в Шумен ресторант „Панорама” е разположен на „върха” на хотелски комплекс „Шумен”.
Първото му и неоспоримо предимство е спиращата дъха гледка към емблемите на града: паметника „1300 години България”, „Шуменската крепост” „Томбул джамия”. Възможност за съзерцаване на „историята на Шумен”, направо през прозорците на заведението дава неповторима панорама на запад и юг.
Архитектурната концепция на заведението е подчинена на идеята за съчетаване на блясък и лукс с всички възможности за организиране на коктейли за участници в бизнес форуми или туристически групи. Разбира се, интимността, която внушава „Панорама”-та я прави и отлично място за семейно събиране, а може би и най-романтичното кътче в града.

Адрес: гр. Шумен, ул. Оборище 1, Гранд Хотел Шумен 

Телефон за резервации: +359882121515

Е-mail: office@hotel-shumen.com

Сайт: hotel-shumen.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер