Пампорово АД стана част от партньорската програма на БХРА

Jan 14 2022

Пампорово АД стана част от партньорската програма на БХРА

 

Притежателите на карти за лоялност ще ползват 30 на сто отстъпка от настаняване и 8 на сто намаление за ски карти и наем на ски и сноуборд оборудване

Пампорово АД стана поредният член на Партньорската програма на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Програмата е създадена, за да подпомогне туристическия бизнес да привлече повече лоялни клиенти, като в същото време предостави на потребителите по-изгодни условия за ваканция, които да ги превърнат във верни партньори на българските хотели, места за настаняване и заведения.

Карти за отстъпка за своите служители могат да заявят всички членове на БХРА, както и компаниите-партньори в програмата. Освен това, като жест към българите в чужбина, БХРА разшири инициативата, така че с лоялните партньорски карти могат да се сдобият и всички представители на българите зад граница, като част от кампанията „Очакваме ви у дома“. Заявяването на картите става чрез българските дружества и организации в чужбина.

Притежателите на карта от партньорската програма могат да закупят лифт карта за ски зоната Пампорово-Мечи Чал с 8 на сто отстъпка от касите в двата зимни курорта. Намалението е валидно при закупуване на лифт карта за три и повече дни. Отстъпката дава право три пъти на сезон да закупите до 3 лифт карти при всяко пазаруване на преференциална цена.

Освен това притежателите на ски карти могат да наемат ски и сноуборд оборудване, както и да ползват пакети за обучение на деца или възрастни с продължителност от минимум 3 дни,  отново с 8 на сто отстъпка от редовната цена, като от тях можете да се възползвате на касите в Пампорово и в ски гардеробите на Пампорово АД.

Участниците в партньорската програма на БХРА имат право и на отстъпка в размер на 30 на сто при настаняване в петзвездните хотели Перелик и Орловец. Партньорската карта на БХРА се показва на рецепция и намалението се ползва за стаята, в която е настанен притежателят й.

В мрежата на БХРА вече са се включили над 250 компании в цялата страна, както и фирми от Малта и Русия, които предлагат отстъпки на притежателите на партньорски карти. Пластиките с логото на БХРА дават на своите притежатели възможност да отсядат в хотели, да се хранят и да пазаруват от различни търговски обекти, както и да получават услуги от доставчици с намаление до 50 на сто. Освен обекти от туристическия бизнес в програмата вече са се включили бензиностанции, магазини, търговски обекти, предлагащи техника, медии, обекти от сферата на обслужването, фирми, осигуряващи авторски права и големи доставчици на ток.

Картите за отстъпка са допълнителен стимул за дългогодишните лоялни служители в туризма, тъй като им позволяват да спестят редица разходи за домакинството, благодарение на включените намаления. Като освен това карат работещите в сектора да се чувстват и част от голямото семейство на туризма, и да се гордеят с работата и принадлежността си към тази общност. Възнаграждението на подобна лоялност е особено важно в трудните времена на икономическа криза, обясниха от БХРА.

Всички обекти в Партньорската програма на БХРА може да видите тук – https://news.bhra-bg.org/.