Jun 06 2019

Механа Рига

Споразумение с механа Рига в Гранд Хотел Рига – град Русе

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените в менюто на механа Рига в Гранд Хотел Рига за индивидуални клиенти. За организирани мероприятия и събития условията се договарят допълнително.

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в ресторанта или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Механа Рига разполага със 160 седящи места и е с обзавеждане в традиционен български стил. Снабдена е с подвижен покрив, който през летния сезон създава изключително удобство за гостите на комплекса. Менюто на механата предлага оригинални ястия от националната кухня, а за доброто настроение на посетителите се грижи оркестър с богат репертоар. През делничните дни в механа Рига се предлага обедно меню с разнообразни вкусни гозби на атрактивни цени.

Механата на хотел Рига е подходящо място за организиране на различни празнични събития : фирмени партита, юбилеи, сватбени тържества, рождени дни, банкети, абитуриентски балове, коктейли и др.

Адрес: гр. Русе, бул. “Придунавски” 22, Гранд Хотел Рига 

Телефон за резервации: +359886005658, +359888919941

Е-mail: office@hotel-riga.com

Сайт: hotel-riga.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер