Mar 11 2016

Хотел & СПА Астера

Споразумение с Хотел & СПА Астера – кк Златни пясъци

 

* Отстъпка от 15% / петнадесет процента / от цените за настаняване през летния сезон в Хотел & СПА Астера

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

 

Хотел & СПА АСТЕРА – комбинация от модерна архитектура, комфорт и уют

Хотел & СПА АСТЕРА се намира в центъра на к.к. Златни пясъци в близост до живописен плаж, огрян от ярко слънце. Неповторимата комбинация от фин златист пясък и топло лазурно море прави курорта едно от най-предпочитаните за почивка места. Разположен на 150 м. от плажната ивица, Хотел & СПА АСТЕРА предлага красива гледка към необятния морски лазур. Стилният интериор, съвременните архитектурни решения и акцентите върху цветовете, съчетани с ултрамодерен и различен дизайн, създават неповторимо усещане за уют и комфорт.

Хотелът разполага с 277 просторни стаи, предлагащи изискан лукс и условия за пълноценна почивка. Обзавеждането е съобразено с най-новите модни тенденции. Като естествено продължение на модерния и стилен дизайн на Хотел & СПА АСТЕРА са ексклузивните апартаменти, които предлагат изключителна изискана атмосфера и специално подбрани услуги.

Хотел & СПА АСТЕРА предлага голямо разнообразие на кулинарни специалитети, подбрани със специално внимание и приготвени по неподражаем начин. В нашите ресторанти и барове ще получите качествено обслужване в стилна обстановка. Специалистите ни ще Ви помогнат при организирането на различни мероприятия: от семейна вечеря до сватбено тъжество, от кафе-пауза до фирмено парти.

SPA & Wellness центърът на хотел Астера предлага хармонична и здравословна среда, в която можете да си починете, да се отпуснете и да се почувствате подмладени. От момента, в който влезете в СПА центъра, ще усетите прекрасно чувство на спокойствие и уют. Съвременият дизайн е перфектно съчетан с нежна и успокояваща атмосфера, подсилена от вниманието на талантливи терапевти.

Хотел & СПА АСТЕРА е на адрес: гр. Варна 9007, к.к. Златни пясъци

Тел. за контакт : +35952359777

Уеб страница: asterahotel.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер